Geotermikus hőszivattyúk

A geotermikus hőszivattyúk által hasznosított talajhő megbízható hőforrás, mindaddig elérhető, amíg a Földre érkező napsugarakat a természetes közeg, a talaj, a kőzet és a talajvíz képes tárolni. A talaj hőforrás így megbízható, gazdaságos és alacsony üzemeltetési költségű fűtési, hűtési megoldást kínál.
Az Oilon Geopro geotermikus hőszivattyúk ezen előnyök mellett egyesítik a modern kialakítást, a gondtalan, kényelmes használatot, valamint a magas fokú megbízhatóságot. Termékportfóliónk különböző igények számára is megoldást kínál. A technológia adta lehetőségek könnyen felhasználhatók új építésű vagy felújításra kerülő családi otthonokban, vagy társasházakban. Az Oilon geotermikus hőszivattyúi képesek ellátni nagyobb épületek fűtését is, lehetnek azok ipari épületek, iskolák, közintézmények.

OILON GEOTERMIKUS HŐSZIVATTYÚK

Geopro MH >> Geopro MH
Geotermikus hőszivattyú beépített meleg víz és puffer tartállyal kis- és közepes teljesítményigényű épületekhez.
5-13kW
Geopro GT >> Geopro GT
Geotermikus hőszivattyú külön meleg víz tartállyal vagy kombinált meleg víz és puffer tartállyal közepes és nagy meleg víz igénnyel rendelkező épületekhez.
7-28kW
Geopro SH >> Geopro SH
Superheating (túlhevítő technológiát alkalmazó) geotermikus hőszivattyú radiátoros fűtéshez is alkalmas, nagy mennyiségű és magasabb hőmérsékletű (65-70℃) használati meleg víz igény esetén ajánlott.
7-28kW
Geopro RE >>Geopro RE
Geotermikus hőszivattyú nagy hőszükségletű épületek, ipari létesítmények számára
35-1300kW